«Οι άντρες προσπαθούν να με φιλήσουν μέσα στα 10 λεπτά του ραντεβού μας». Γνωρίστε το κορίτσι με τα τατουάζ που είναι η πιο ποθητή γυναίκα του διαδικτυακού λογαριασμού για ραντεβού Okcupid αλλά ισχυρίζεται ότι η έντονη προσοχή της καταστρέφει την ελπίδα της για αγάπη.

Η Lauren Urasek, είναι μια εντυπωσιακή 23χρονη μακιγιέζ από το Μανχάταν, ο λογαριασμός της οποίας στη διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών κατακλύζεται καθημερινά από δεκάδες μηνύματα τόσο από άντρες αλλά και από γυναίκες.



Η ίδια χρησιμοποιεί το nickname nebulaeandstuff:23 και όπως γράφει είναι μόνη, διαθέτει καμπύλες, είναι άθεη, λατρεύει το χόκεϊ, το ουίσκι, το κολύμπι στον ωκεανό και την αστρονομία.



Το περιοδικό New York magazine κατέταξε το προφίλ της στο OKCupid ως το πιο δημοφιλές μιας και η φήμη της εξαπλώνεται διαρκώς και ασταμάτητα. Καθημερινά η εντυπωσιακή 23χρονη δέχεται τουλάχιστον 50 με 100 προτάσεις για ραντεβού και από τα δυο φύλα. 
Η ίδια δηλώνει στρέιτ ενώ η βαθμολογία της στο λογαριασμό της (rating) είναι 4 ή 5 αστέρια τα οποία της χάρισαν οι 15.000 χρήστες.


Δημοσίευση σχολίου

Blogger