«Διαρροή (και μάλιστα συνεχή) στρατιωτικών πληροφοριών υψίστης διαβάθμισης της χώρας μας προς την Τουρκία κατά τη διάρκεια άσκησης ρεαλιστικής εξομοίωσης», καταγγέλλει ο επίτιμος υπαρχηγός ΑΤΑ (Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας), υποπτέραρχος Γιώργος Νταβρής!
Πρόκειται για συγκλονιστική καταγγελία, με βάση συγκεκριμένα στοιχεία που διαθέτει ο πρώην υπαρχηγός του Αρχηγείου Μάχης και με τα οποία ήδη ασχολείται ο Εισαγγελέας Λάρισας, μετά την αναφορά που έκανε στις 17 Νοεμβρίου 2008, αντίγραφο της οποίας έστειλε στον πρωθυπουργό την 1η Δεκεμβρίου 2008!

Ο κ. Νταβρής υποστηρίζει ακόμη στην αναφορά του προς τον Εισαγγελέα:



1. Απόπειρα κτήσης ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ, ΕΙΔΙΚΟΥ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ στρατιωτικών πληροφοριών και άλλων απόρρητων, σε ηλεκτρονική μορφή, από στέλεχος εταιρείας που είχε αναλάβει συγκεκριμένο πρόγραμμα!



2. Χρήση απόρρητων ειδικού χειρισμού μνημονίων από μη εξουσιοδοτημένα άτομα!



3. Παροχή τεράστιου όγκου στρατιωτικών πληροφοριών προς τις εμπλεκόμενες εταιρείες, με πρόγραμμα που είχαν αναλάβει.

Σοβαρές αμέλειες οδήγησαν στο «ατύχημα» Ηλιάκη!


Τέλος, στη σοβαρότατη για κρίσιμα εθνικά μας θέματα, που άπτονται της ασφάλειας της χώρας και της άμυνάς μας, αναφορά ο πρώην υπαρχηγός καταγράφει και στοιχεία για την κατάρριψη από τουρκικό πολεμικό του αεροπλάνου του ήρωα Ηλιάκη που στοίχισε τη ζωή του.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Νταβρής έζησε ως υπαρχηγός όλη εκείνη την τραγωδία για την Πολεμική μας Αεροπορία, που ήταν και μια ιταμή πρόκληση της Τουρκίας για τη χώρα μας, την οποία όμως, στον βωμό του φοβικού συνδρόμου που κατέχει την πολιτική μας στα Ελληνοτουρκικά, τη θάψαμε. Λόγω του γεγονότος ότι διακυβεύονται κρίσιμα στρατιωτικά μυστικά, παρότι γνωρίζουμε και δεν αποκαλύπτουμε περισσότερα απ' αυτά που περιέχονται στις καταγγελίες του επίτιμου υπαρχηγού ΑΤΑ, διότι προέχει το συμφέρον της χώρας.

Ο Εισαγγελέας τα έχει όλα στα χέρια του. Ήδη την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου ο κ. Νταβρής κατέθεσε για ΕΝΝΕΑ ολόκληρες ώρες στον Εισαγγελέα Λάρισας...



 Διαβάστε περισσότερα :
http://www.paron.gr/v3/new.php?id=37289&colid=37&catid=42&dt=2009-01-25%200:0:0

Δημοσίευση σχολίου

Blogger