Γράφει ο Βασίλης

Αρκετές φορές υπήρξα μάρτυρας "περίεργων φαινομένων", αν και πολλοί θα ήθελαν να γίνουν μάρτυρες τέτοιων φαινομένων δεν τα κατάφεραν τελικά.
Πραγματικά το ερώτημα: Γιατί σε πολλούς ανθρώπους δεν συμβαίνει να βιώσουν παρόμοιες καταστάσεις μένει αναπάντητο.
Βέβαια υπάρχει και εκείνη η καταγορία των ανθρώπων που θεωρούν όλα αυτά παραμύθια και ουτοπίες, προσπαθώντας να διαψεύσουν τέτοια φαινόμενα, παρά να τα ερευνήσουν.
Μια μέρα όμως σε κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους που δεν πιστεύουν στα παράξενα αυτά περιστατικά συμβαίνει κάτι πολύ δυνατό που θα τους κλονίσει, αλλά δεν μπορούν να το αποδεχτούν από καθαρό ψευτοεγωισμό.
Σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να υπάρχει μια ουδέτερη κατάσταση επιθυμίας, δηλαδή ούτε θετική που μπορεί να μαγνητίσει το αντίστοιχο φαινόμενο, αλλά και ούτε να έχουμε αρνητική διάθεση.
Τα πάντα γίνονται όταν πρέπει να συμβούν, και κατά αρχήν θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο.
Σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχική μας κατάσταση και ακεραιότητα, ώστε να μπορούμε να βιώνουμε παράξενα γεγονότα χωρίς να κινδυνεύουμε.
Κατά καιρούς παρατήρησα ότι όταν βρισκόμουν με κάποια συγκεκριμένα άτομα χωρίς να το επιδιώκουμε μας έχουν συμβεί απίστευτα περιστατικά...
Ένα από αυτά ήταν πριν πολλά χρόνια στην αρχαία Καλυδώνα Αιτωλίας, ενώ μερικά από αυτά τα γεγονότα, τα βιώσαμε στην περιοχή γύρω από την Ακρόπολη της Αττικής.
Μεγίστη σημασία έχει η ερμηνεία του γεγονότος και αυτή βρίσκετε μέσα μας, αυτό έχω αποκομίσει μετά από २० χρόνια έρευνας.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger